Мебелна фабрика Дискрет - производство на ъглови дивани, спални комплекти, корпусна мебел
Мебелна фабрика Дискрет - производство на ъглови дивани, спални комплекти, корпусна мебел

Доставка

Онлайн магазинът на мебели Дискрет доставя предлаганите в сайта си артикули /мебели/ до всяко населено място в границите на България.

Доставките на територията на страната се извършват със собствен транспорт на фирмата или куриерска фирма "Европът".

Доставката е безплатна за стоки с обща стойност над 300 лева.

Когато Клиент направи поръчка на стока или стоки от нашия онлайн магазин, то в рамките на 24 часа консултант от мебели Дискрет ще с свърже по телефона за потвърждение и уговаряне на доставката.

Клиентът може да заяви в своята интернет поръчка или след това с нашия служител по телефона за удобно за него време за доставка.

В случаите, когато заявеният артикул или артикули са налични на склад, то те се доставят на посочения от Клиента адрес за доставка в срок от 5 /пет/ до 10 /десет/ работни дни.

В случай че стоката не е налична към момента на заявката или е по индивидуален проект, то тогава консултант от мебели Дискрет ще уведоми Клиента, за да уговорят друг срок за доставка на заявената стока.

Мебелна фабрика Дискрет - производство на ъглови дивани, спални комплекти, корпусна мебел

Срокът на доставката започва да тече от момента, в който заявената стока бъде изплатена от Клиента на мебели Дискрет, изключение правят случаите, когато стоката се доставя по куриер и е с наложен платеж. Когато направената онлайн поръчка в сайта на мебели Дискрет през почивни или празнични дни, то тогава срокът на доставка започва да тече от първия работен ден.

Всяка стока, доставена от мебели Дискрет на Клиента, се транспортира с подходящ транспорт и добре опакована.

При получаването на стоката, задължително отворете и проверете доставката пред куриера за евентуални проблеми. При наличието на дефект, липси или грешка, изискайте да бъде съставен констативен протокол. Без такъв протокол и възникнал проблем, фирма Дискрет не носи отговорност: Само с него може да поискате отстраняване на дефекти, липси или други проблеми.

Важно: Услугата до вратата на Клиента, включва доставка на поръчаната стока /стоки/ до входната врата на сградата, на посоченият от Клиента адрес, но не и до входната врата на жилището. Качването по етажи или друг разнос на стоката е за сметка на Клиента.

Гаранции и връщане на стока

Всички продукти, предлагани от фирма Дискрет и онлайн магазина, са с изрично посочен гаранционен срок. За гаранционно и извънгаранционно обслужване всеки наш Клиент, може да се обърне директно към нас, с имейл или на посочените в сайта ни телефони.

Фирма Дискрет гарантира, че към момента на изпращане на стоката /стоките/ няма недостатъци, които да намалят стойността и или годността за нормална употреба. Всяка пратка към Клиента е със задължителна застраховка. Клиентът е длъжен да провери цялостта на пратката преди да я приеме и ако констатира несъответствие или дефект, има право да я откаже.

В 14 /четиринадесет/ дневен срок от датата на получаване, Клиентът има право да върне всеки един продукт, при положение, че на стоката /стоките/ е запазен търговският и вид и нейните качества, както и съпътстващите документи. Като разходите по връщането на доставения продукт са за сметка на клиента. При установяване цялостта на върнатата стока, сумата се връща на Клиента по банков път в сметката, от която е платил. Когато е с наложен платеж, сумата се изплаща с паричен превод.

Гаранцията на стоката /стоките/ започва да тече от момента на изпращането на пратката.

Гаранцията е валидна в случай и единствено, ако са спазени условията описани в гаранционната карта.

Нека работим заедно

Ако все още не сте изпробвали услугите на фирма Дискрет, сега е моментът!
Разгледайте нашите продукти и намаления и направете своята поръчка сега.