Мебелна фабрика Дискрет - производство на ъглови дивани, спални комплекти, корпусна мебел
Мебелна фабрика Дискрет - производство на ъглови дивани, спални комплекти, корпусна мебел

Монтаж

Препоръчително, ако не и задължително, е мебелите да се монтират от специалист, с опит в монтажа на корпусна и мека мебел.

Фирма "Дискрет" предлага и услугата монтаж, по цени, индивидуално договорени, според случая и специфичността на обекта за монтаж.

В случай че желаете да заявите услугата "Монтаж на мека и корпусна мебел", е необходимо да уточните това при направена поръчка или се свържете с нас директно на посочените телефони.

За да се възползвате от монтаж на Вашите закупени мебели, е нужно да бъдат спазени някои от изискванията на Мебелна фабрика "Дискрет", които може да видите изброени по - долу.

Мебелна фабрика Дискрет - производство на ъглови дивани, спални комплекти, корпусна мебел

Условия за качествени монтажни услуги

Подсигурен достъп до обекта в предварително уговорена дата и час и осигурено електро захранване.
Обектът, в който ще се извършват монтажните дейности, трябва да бъде почистен и с приключени строително – монтажни дейности.
Предварително монтирани спирателни кранове на ВИК изводите.
Да е подсигурен отвор в комина или вентилацията, за включване на аспиратора.
Осигурени преходници и въздуховод, за отворите на аспиратора от страна на клиента, освен в случаите, в които въпросните консумативи се осигуряват от фирма Дискрет, според оферираните крайни цени.
При предварително неосигурена скица за ВИК, ЕЛ и газ инсталация, монтажниците и проектанта, Не носят никаква отговорност, в случай на нанесени щети и повреди на същите, при монтажа на мебелите.
Монтажната група е снабдена с нужните консумативи и техника, касаещи качествения монтаж на мебелите в завършен вид.
Ремонтните дейности по подготовката на стените и инсталациите (ВИК, ЕЛ, ГАЗ) за включване на съответните уреди, Не са предмет на дейност на монтажната група.
Подготовката на обекта е предварително действие и е за сметка на клиента по проект, одобрен от клиента и фирма "Дискрет".
При неправилно свързване на ВИК, ЕЛ и ГАЗ инсталация, която трябва да се извърши от оторизирани лица или фирми, то фирма "Дискрет" не носи отговорности за дефектите в последствие, както и отпадат гаранционните условия.

Нека работим заедно

Ако все още не сте изпробвали услугите на фирма Дискрет, сега е моментът!
Разгледайте нашите продукти и намаления и направете своята поръчка сега.