Мебелна фабрика Дискрет - производство на ъглови дивани, спални комплекти, корпусна мебел
Идеи за коледна украса на празничната трапеза

Идеи за коледна украса на празничната трапеза

10-12-2021

Коледна украса за маса

 

Декември е! Това е може би най-хубавото време от годината. Време на равносметка, време на споделени мигове със семейството и приятелите, време за подаръци, време да бъдем по-добри!

Малки или големи, всички очакваме Коледните празници с нетърпение - когато ще седнем на масата с най- близките си и ще споделим трапезата с тях.
А какво е една коледна трапеза без украса? Украсата е този малък, но важен детайл, който придава уют на целия дом и допринася за коледното настроение. Ако сте любители на коледните украси, или искате да впечатлите близките си с добре декорирана трапеза, бихте могли да бъдете доста креативни и да постигнете отлични резултати с много малко усилия.

Ние от мебелна фабрика Дискрет искаме да споделим с вас няколко интересни идеи за украса на маса. Както всички добре знаем, характерните за тези светли празници цветове са: бяло, зелено и червено. Истината е, че без много усилия бихте могли да превърнете вашата маса в произведение на изкуството, дори само с тези три цвята. Като за начало може да акцентирате върху коледна покривка за маса. Тя придава известна закачливост и бихте могли да завършите украсата на масата като поставите върху всяка чиния празнична салфетка. Друг детайл, който бихте могли да добавите, са ринговете за салфетки. Има доста голямо изобилие от рингове на коледна тематика. Те биха придали един много изтънчен завършек на декорацията на вашата трапеза. За любителите на пищните украси има хиляди възможности. Може да поставите в центъра на масата красиви коледни звезди. Тези красиви растения биха се комбинирали добре с елегантни бели свещи.  Една декоративна коледна елхичка, светещи лампички, или коледни топки за елха, също биха били чудесна украса за маса, като можете да ги комбинирате по всякакъв начин и във всевъзможни цветове. Поставянето на елемент от жива елха ще донесе приятен аромат на Вашата трапеза. Може да се комбинира с шишарки и малки червени панделки. Доста впечатляващо за Вашите гости би било, ако сте се сдобили дори с коледен сет от чинии, чаши и прибори за хранене. Това ще допринесе за още по-голямо празнично настроение.

Ако пък Вие имате идея за Вашата украса, но нямате подходящата трапезна маса, може да разгледате нашите предложения. От екипа на Мебелна фабрика Дискрет, желаем светли и щастливи празници!