Мебелна фабрика Дискрет - производство на ъглови дивани, спални комплекти, корпусна мебел
Луксозни мебели по поръчка – струват ли си?

Луксозни мебели по поръчка – струват ли си?

25-11-2022

За да не сгрешите, когато избирате мебели, трябва да знаете точно как да изберете правилните и къде да поръчате качествени продукти. Ако мечтаете за ексклузивни мебели, които няма да срещнете на друго място, и на които вашите гости ще се възхищават, тогава има само един изход – да закупите мебели по поръчка. Потребителите отдавна признават факта, че мебелите по поръчка имат много по-високо ниво на качество от фабричните, освен това винаги са изключителни и оригинални. Мебели Дискрет предлагат мебели, специално изработени според вашите желания и нужди.

 

По-дълъг живот

 

Мебелите по поръчка издържат много повече от готовите мебели, тъй като са направени персонално за вас. Вие можете да изберете вида на материалите и отделните компоненти, в зависимост от вашите нужди. Качествената изработка ви позволява да се радвате на мечтаното обзавеждане много дълго време.

 

Високо качество

 

Съотношението цена-качество при мебелите по поръчка със сигурност е оправдано. Луксозните дизайни са избрани специално за вашия вкус и интериора на вашия дом. Можете да изберете най-качествените материали на изработка и механизми, които ще ви служат дължи години. По този начин значително ще улесните ежедневието си с красиви и функционални мебели.

 

Перфектен дизайн

 

Вие можете да изберете материал, цвят, аксесоари, което означава, че след направен ремонт можете да поръчате гарнитура или диван, защото мебелите ще бъдат в хармония с всеки интериор. Комплект или гардероб определено ще се поберат в стаята, дори ако оформлението далеч не е перфектно – например, ако формата на хола е трапец. 
Има възможност за промяна на височината на рафтовете и размерите на шкафовете в зависимост от ръста на клиента и неговите желания. Например, гардероб, предназначен за съхранение на мъжко и дамско облекло, може да бъде проектиран така, че едната половина да има секция с рафтове. Ако по време на гаранционния период някоя част се повреди, производителят бързо ще я замени, тъй като необходимият елемент е винаги на склад. Счупените фитинги на готовите мебели трябва да бъдат избрани самостоятелно.
Сред предимствата на мебелите по поръчка са:

  • вашите мебели ще бъдат индивидуални и изключителни;

  • винаги по-високо качество на материалите за изработка;

  • използване на висококачествен обков;

  • възможност за избор на материали и компоненти, които отговарят на всички ваши нужди;

  • възможност за избор на цветове;

  • пълна свобода на избор: дизайн, цвят, материали, компоненти и др.

Мебелите по поръчка се проектират спрямо мястото на монтаж. Всички нюанси на тази стая са взети под внимание.